понеділок, 05 травня 2014 16:10

У Києві можуть влаштувати теракти, щоб зірвати вибори - Арестович

У Києві можуть влаштувати теракти, щоб зірвати вибори - Арестович
Фото: www.radiosvoboda.org

Росія намагатиметься зірвати вибори в Україні, застосовуючи численні провокації, можливі навіть теракти.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав військовий експерт Олексій Арестович.

"Я думаю, що  9 травня у Києві слід очікувати провокацій. Аж до терактів. У мене є інформація про те, що п'ять днів тому СБУ взяла певних клієнтів з картами, де на станціях метро, були розміщені відповідні значки. Коли працівники СБУ розпитали їх, що до чого, то з'ясувалося, що затримані планували теракти за тиждень, два до виборів", - повідомив Арестович.

За його словами, таким чином Путін хоче відбити охоту в українців йти на вибори.

"Потрібно розуміти, з ким ми маємо справу. Путін прийшов до влади, підірвавши своїх, росіян, у власних будинках", - пояснив він.

Водночас він закликав українців обов'язково взяти участь у голосуванні на виборах президента.

"Ми від них відрізняємося тим, що коли нас вбивають, нас стає більше, а вони розбігаються. Ми не можемо зірвати президентські вибори своєю неявкою", - зазначив він.

Нагадаємо, що з березня на сході й півдні України діють сепаратисти, прихильники федералізації нинашої країни, а то й проросійські сили, які виступають за входження декількох міст чи областей у РФ. Саме сепаратисти та проросійські диверсанти створюють небезпеку для мирних громадян, журналістів, політиків та навіть силовиків. При цьому є багато доказів причетності російських спецслужб до діяльності цих людей та дестабілізації в Україні.  

Вибори президента України заплановані на  25 травня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві можуть влаштувати теракти, щоб зірвати вибори - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі