вівторок, 28 лютого 2023 12:35

Спецтема: Війна Росії проти України

В Кабміні розказали, скільки чиновників зараз воюють на фронті

В Кабміні розказали, скільки чиновників зараз воюють на фронті
В Кабміні назвали кількість державних службовців, які станом на кінець першого року повномасштабної війни захищають Україну. Фото: t.me/UkraineNow

Понад 3,5 тис. державних службовців зараз захищають Україну зі зброєю в руках у лавах Збройних сил України, Нацгвардії, Служби безпеки України та в інших військових формуваннях.

108 чиновників загинули, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua. Іще 80 отримали поранення.

"Загалом на кінець року таких держслужбовців, які воюють на фронті, було 3 637 осіб. На жаль, станом на кінець року 108 державних службовців загинули", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний дав посаду ексгенпрокурору Луценку

За словами Немчінова, ще понад 200 державних службовців вважаються зниклими безвісти.

Поки в Україні триває повномасштабна війни з Росією, чимало політиків гріються на пляжах в ОАЕ. Найбільше прихильників Дубаїв серед колишньої проросійської партії ОПЗЖ. Перебралися і проживають там Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод, Вадим Столар, часом прилітає Суто Мамоян.

Зараз ви читаєте новину «В Кабміні розказали, скільки чиновників зараз воюють на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі