четвер, 09 листопада 2023 14:53

У ГУР підрахували двійників Путіна

У ГУР підрахували двійників Путіна
У Володимира Путіна є щонайменше три двійники. Фото: Кремлин.рф

Президент Росії Володимир Путін може мати щонайменше трьох двійників.

Це свідчить про страх та слабкість режиму Кремля, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Це не ймовірність, це факт. Стосовно інформації з анонімних Telegram-каналів, що він помер, на жаль, ця новина остаточно не підтвердилася. Але щодо двійників - так, така технологія в Кремлі використовується", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи є у Путіна двійники: японські фахівці провели дослідження

Можна говорити мінімум про трьох двійників.

"Це означає для режиму в цілому не лише для України, а для сприйняття у світі, що цей режим не стійкий. Що мова йде не про якогось сильного, впливового, впевненого у собі політика, а про технологію - такий собі образ "Великого брата", який дивиться на тебе. Говорить про страх Кремля, що їхня конструкція - це картковий будинок, який тримається на образі Путіна як диктатора", - вказав Юсов.

У квітні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав, що на тимчасово окуповані території у Херсонській і Луганській областях їздив двійник Путіна.

Начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, що Путін має двійників, яких використовують "в особливих випадках".

Зараз ви читаєте новину «У ГУР підрахували двійників Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі