субота, 09 березня 2019 23:04

У БПП назвали тих, хто стоїть за сутичками у Черкасах та Києві

У БПП назвали тих, хто стоїть за сутичками у Черкасах та Києві
У Черкасах під час зіткнень з "Нацкорпусом" постраждали 15 правоохоронців. Фото: УНН

Події, які відбулися 9 березня в Києві і Черкасах, не можуть залишитися без належної політичної оцінки і без відповідних рішучих дій з боку правоохоронних органів.

Про це заявили в прес-службі партії БПП "Солідарність".

"Маємо справу з черговою спробою занурити України в хаос. Агресор і реваншисти протягом п'яти років намагалися і намагаються використати для цього будь-які засоби: кидання гранат в нацгвардійців, провокування на вулицях Києва сутичок з правоохоронцями, блокування вулиць тощо. Саме такого відеоряду традиційно прагне російська машина пропаганди. Все з однією метою – повалення демократичної проєвропейської влади", – йдеться у заяві.

У партії вважають, що за подібними акціями стояли і стоять проросійські реваншисти і олігархи-втікачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутички у Черкасах: назвали кількість постраждалих поліцейських

"Весь час від початку російської агресії проти нашої держави ми стверджуємо право України бути вільною і незалежною. Саме тому ні в кого не вийде запалити або зламати України зсередини. Усіх, хто хоче на догоду своїм амбіціям спровокувати насильство і залити наші вулиці кров'ю українців, повинні зупинити рішучі дії правоохоронних органів", – відзначили в БПП.

У партії також вимагають покарати учасників нападу на поліцейських в Києві та на мирне зібрання громадян в Черкасах "і зупинити провокації, які вчиняються проти нашої державності".

Як повідомлялося у Черкасах під час зіткнень з "Нацкорпусом" постраждали 15 правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «У БПП назвали тих, хто стоїть за сутичками у Черкасах та Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі