вівторок, 14 липня 2009 10:39

Ющенко і Тимошенко проведуть уїкенд на Західній Україні

Ющенко і Тимошенко проведуть уїкенд на Західній Україні

17-19 липня Президент України Віктор Ющенко здійснить робочу поїздку до Івано-Франківської області. Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

У п"ятницю, 17 липня, Віктор Ющенко планує провести у своїй резиденції, що у селі Гуті Богородчанського району, круглий стіл з головними редакторами друкованих видань восьми областей Західної України: Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Львівської та Закарпатської.

У суботу, 18 липня, Віктор Ющенко здійснить традиційне сходження на Говерлу. У неділю, 19 липня, Президент візьме участь у всеукраїнській прощі Української Греко-католицької церкви до Зарваниці, що на Тернопільщині.

Як пише ZAXID.NET, на прощу до Зарваниці прибуде близько 100 тисяч паломників. Окрім ієрархів УГКЦ на чолі з Предстоятелем УГКЦ архиєпископом Києво-Галицьким Любомиром кардиналом Гузаром Зарваницю відвідають архієреї інших країн.

У неділю, 19 липня, в Івано-Франківській і Тернопільській областях перебуватиме з робочим візитом і Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Передбачається, що з аеропорту Івано-Франківська прем"єрка поїде на Тернопільщину, до Марійського духовного центру, що у селі Зарваниця Теребовлянського району. Там вона побуває на Святій Літургії. Юлія Тимошенко зустрінеться з Предстоятелем УГКЦ архиєпископом Києво-Галицьким Любомиром кардиналом Гузаром.

У другій половині дня Юлія Тимошенко переїде до села Нижнів Тлумацького району, яке чи не найбільше постраждало від минулорічної липневої повені. Керівник уряду огляне новозбудовані житлові будинки.

ZAXID.NET
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко проведуть уїкенд на Західній Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі