середа, 31 серпня 2016 14:13

Уряд схвалив стратегію відновлення миру на Донбасі

Уряд схвалив стратегію відновлення миру на Донбасі
Фото: volynnews.com

Кабінет міністрів схвалив концепцію державної програми з відновлення та розвитку миру на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Рішення прийняли на засіданні уряду в середу, 31 серпня.

"Це реконструкція, відновлення критично важливих об'єктів і пріоритетних послуг, короткострокова соціальна допомога, відновлення соцвиплат. Ці проекти зараз реалізують за допомогою міжнародних донорів. Багато відомств використовують інструмент міжнародної технічної допомоги. Тому ухвалення програми дозволить скоординувати зусилля", - сказав профільний міністр Вадим Черниш.

За його словами, підготована концепція сприятиме концентрації зусиль на подоланні наслідків війни на Донбасі. До розробки документу залучили близько 150 неурядових організацій, а також - міські ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп назвав єдиний шлях повернення Донбасу

Як відомо, збройний конфлікт на Донбасі розпочався навесні 2014 року. Бойовики та російські війська щодня обстрілюють позиції бійців ЗСУ й мирні квартали регіону. Від початку війни на Донбасі загинули 68 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Уряд схвалив стратегію відновлення миру на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі