неділя, 04 вересня 2011 11:03

Юля і Яценюк не дають ідей, за які люди готові покласти голови — Танюк

Юля і Яценюк не дають ідей, за які люди готові покласти голови — Танюк

Помилка української опозиції в тому, що її лідери не хочуть кардинально об'єднатися.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав екс-нардеп Лесь Танюк.

"Треба зрозуміти, що для маси людей є найголовнішим. Не про хліб, яйця та ковбасу треба говорити, а про глибинну людську образу. Про те, що ви хотіли будувати Україну, а вам заважають. Це проблеми моральності. Переможуть ідеї, за які люди готові покласти голови. Таких не дають Яценюк чи Юля. Але ці ідеї обов'язково з'являться", - заявив екс-нардеп.

На думку Танюка, нинішній парламент є непродуктивним.

"На початку 1990-х, коли створили перший парламент, у ньому були інтелігенти, лікарі, вчителі. Нічого бізнесового. Їм протистояли комуністи-прагматики, господарники, які знали, як класти асфальт, нарахувати пенсії. Вони слухали, що говорили їм демократи. Сьогодні у парламенті немає такого прошарку інтелігенції", - зазначив він.

Екс-депутат вважає, що колись важливішими були ідеологічні моменти, а зараз на перше місце вийшли гроші та шкурні інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лівела" обікрала бюджет на мільярди і ліквідувалася: винних немає

"Перемогли інтереси "а шо я с етого буду імєть?" Усі депутати, які потрапили в останнє скликання парламенту, хотіли записатися в комітет по бюджету. В першому скликані усі хотіли в комітет по культурі, де були Кравчук, Чорновіл, Симоненко. Тоді ідеологічна частина життя була важливіша. Сьогодні депутату важливо правильно проголосувати, щоб йому дали 300 тисяч на його завод ", - сказав Танюк.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Юля і Яценюк не дають ідей, за які люди готові покласти голови — Танюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі