середа, 16 лютого 2022 15:11

"Українці не ідіоти" - блогер Стерненко закликав Суспільне дискваліфікувати Аліну Паш

"Українці не ідіоти" - блогер Стерненко закликав Суспільне дискваліфікувати Аліну Паш
Блогер звинуватив співачку у брехні. Фото: Instagram.com/alinapash

Державна прикордонна служба України відмежувалася від історії з підробленою довідкою Аліни Паш про перетин кордону в окупований Крим.

Про це заявив блогер Сергій Стерненко у середу.

16 лютого співачка, яку оголосили переможницею нацвідбору на Євробачення, повідомила в Instagram, що ДПСУ не може надати їй довідку про перетин адміністративного кордону з Кримом у 2015 році.

У відомстві їй відповіли, що інформація про перетин кордонів України та адміністративних меж з окупованими територіями зберігається протягом п'яти років.

"Аліна Паш не змогла підтвердити свою брехню, що нібито вона їздила на півострів через Херсонську область", - написав блогер і повідомив, що артистка 11 серпня 2015 року з Києва вилетіла у Москву, а 12-го з Москви прилетіла в окупований Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленських з Єрмаком розважав гурт з РФ

"14.08.2015 з Домодєдово прилетіла до Києва.

У підсумку маємо: фото Аліни на Красной площі в Москві, візит до окупованого Криму через Москву з порушенням закону, відсутність вибачень і багаторазову публічну брехню про це, підробку "довідки" від ДПСУ, це вже злочин, Паш не може довести свою брехню щодо візиту в Крим.

Гадаю, Суспільне має усі підстави дискваліфікувати її абсолютно законно. Сподіваюсь, саме це і відбудеться. Не варто думати, що ти найрозумніша, і що Photoshop тобі допоможе. Українці не ідіоти", - пише блогер.

Раніше ДПСУ повідомила, що не видавала співачці довідку, яку поширив Суспільний мовник.

Аліна Паш співпрацювала з господарюючими суб'єктами країни-агресора Російської Федерації, що також є підставою для її неучасті в Євробаченні, розповіла блогерка Тетяна Микитенко.

Аліну Паш оголосили переможицею нацвідбору на Євробачення 12 лютого.

Kalush Orchestra натякнули на підтасування голосів з боку організаторів.

За словами учасників гурту, після оголошення результатів вони хотіли подивитись офіційний документ з кількістю балів, які виконавцям поставили глядачі, проте їм не показали протокол.

Зараз ви читаєте новину «"Українці не ідіоти" - блогер Стерненко закликав Суспільне дискваліфікувати Аліну Паш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі