середа, 02 липня 2014 17:53

Україна має назвати Росію агресором - дипломат

Україна має назвати Росію агресором - дипломат
real-vin.com

Україна повинна чітко назвати Росію країною-агресором.

Про це в ході круглого столу заявив керівник громадської організації "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Він зауважив, що Україна не має права критикувати західні країни за бездіяльність, за страх введення третього рівня санкцій, якщо сама не діє.

"Чому парламентська асамблея ОБСЄ у офіційних документах може назвати Російську Федерацію агресором, а Україна - ні. Проти нас іде гібридна війна. Ми ведемо гібридний мирний процес", - сказав він.

Яременко відстоює думку деяких військових експертів про введення воєнного стану в Україні.

"Антитерористична операція - це чекістсько-військова операція, де 20 тисяч співробітників СБУ керує 30 тисячами військових. Лише зараз, після відновлення АТО, ми почали воювати за Крим, хоча на території Донбасу. Якщо ми здамо його так само, як здали півострів своєю бездіяльністю, то в подальшому воюватимемо за Крим та Донбас, але на території інших областей", - наголосив він, маючи на увазі, що Росія продовжить агресію на території інших областей України.

Зараз ви читаєте новину «Україна має назвати Росію агресором - дипломат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі