понеділок, 30 травня 2011 18:35

Україна на 10 років може перетворитися на Білорусь чи Росію - Золотарьов

Україна на 10 років може перетворитися на Білорусь чи Росію - Золотарьов

Україна на 10 років може перетворитися на Білорусь чи Росію. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив один із учасників помаранчевого майдана Євген Золотарьов.

"Зараз я бачу два паралельні процеси. Один — це охолодження держави, загустіння й задубіння. Усе стає твердішим, і ми рухаємося до диктатури. За таких умов років на 10 перетворимося на Білорусь чи Росію. З іншого боку - чергове нагрівання суспільства. Якщо воно нагріється скоріше, ніж держава встигне охолодити його, ми перетворимося в Лівію чи Єгипет. А під час революцій убивають простих людей, правителі швидко покидають країну", - сказав він.

На думку Золотарьова, першими під час революції постраждають міліціонери.

"У всьому світі значна частина людей із хворою психікою йде працювати у правоохоронні органи. Там їх виявляють і звільняють. У нас же головне, щоб виконував фінансовий план. А скільки при цьому закатуєш людей - не важливо. Тому міліціонери можуть стати першими жертвами бунту", - підсумував Золотарьов.

Повністю інтерв'ю читайте тут:  "Міліціонери можуть стати першими жертвами бунту".

Зараз ви читаєте новину «Україна на 10 років може перетворитися на Білорусь чи Росію - Золотарьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі