середа, 09 листопада 2022 12:48

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського пояснили, чому Кремль "істерично" випрошує переговори з Україною 

У Зеленського пояснили, чому Кремль "істерично" випрошує переговори з Україною 
Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що Кремль істерично просить про переговори, щоб "перепочити". Фото: ОП

Спроби Росії домогтися переговорів з Україною спричинені виснаженням її ресурсів.

Зараз Кремль готовий до переговорів без будь-яких попередніх умов. Про це повідомив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter 9 листопада.

За його словами, кремлівський режим суттєво пом'якшив свою риторику щодо переговорів. Подоляк нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення у Росії вимагали "демілітаризації" України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО попередив про катастрофу, якщо Україна піде на умови Путіна

При цьому паралельно Кремль намагається заручитися військовою підтримкою Ірану, щоб досягти нових поставок озброєнь, зокрема балістичних ракет.

Саме для поповнення своїх ресурсів, упевнений Подоляк, російська сторона й намагається виграти собі час.

"Кремль виснажений. Ресурси Росії сягають межі. Звідси істеричні прохання дати перепочинок ("переговори"). Звідси й візит Патрушева до Тегерана (секретаря Ради національної безпеки Росії Миколи Патрушева. – Gazeta.ua): пошук способу продовжити війну, отримати ракети/дрони, подолати своє виснаження. Ідеальний час подвоїти допомогу Україні", — написав Подоляк.

Раніше президент Володимир Зеленський сказав, що першим кроком до переговорів із Російською Федерацією має бути вихід окупаційних військ із нашої території. Україна не готова говорити з президентом Росії Володимиром Путіним і загалом із таким режимом і підходом неповаги до суверенітету і свободи, наголосив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського пояснили, чому Кремль "істерично" випрошує переговори з Україною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі