понеділок, 25 квітня 2022 16:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Верховній Раді не знають, де зник "слуга"

У Верховній Раді не знають, де зник "слуга"
Олексій Ковальов обирався у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по мажоритарному округу в Херсонській області.

У Верховній Раді не знають, де знаходиться і чим насправді займається народний депутат від "Слуга народу" Олексій Ковальов, який виїхав на тимчасово захоплену російськими окупантами територію в Херсонській області.

Про це сказав спікер Руслан Стефанчук в інтев'ю "Українська правда".

"З того, що знаю я, ініціюється питання про призупинення ним діяльності в межах фракції "Слуга народу".

Тому що ніхто не може зрозуміти, де він знаходиться, чим займається, яку діяльність провадить, які коментарі дає, і чи справді це він користується своїми засобами мобільного зв'язку та соціальними мережами.

У нас такої інформації немає. Але наскільки я знаю, у межах фракції є така ініціатива щодо припинення його діяльності", - сказав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куратор "Слуги народу" на Харківщині втік до РФ

Наприкінці лютого Ковальов виїхав на тимчасово окуповану територію Херсонської області, де знаходиться його округ і займається нібито "волонтерством", повідомляли ЗМІ.

Олексій Ковальов обирався у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по округу в Херсонській області. Є членом Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Торік у грудні Ковальов придбав у колишьного нардепа Дмитра Добродомова "4 канал" більш, як за 4 млн грн. Свою покупку він задекларував як "подарунок від батьків".

Зараз ви читаєте новину «У Верховній Раді не знають, де зник "слуга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі