четвер, 21 жовтня 2021 18:25

У ТКГ повідомили про стан Кравчука після операції

У ТКГ повідомили про стан Кравчука після операції
Невідомо, чи зможе Кравчук з'явитися на публіці до кінця року. Фото: facebook.com/1leonidkravchuk

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу 87-річний Леонід Кравчук успішно проходить реабілітацію в Німеччині після операції на серці.

Наразі невідомо, чи зможе Кравчук з'явитися на публіці до кінця року, заявив речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович в ефірі телеканалу "Наш".

"З паном Кравчуком трохи делікатне питання. Воно полягає в тому, що родичі та близькі просили не коментувати. Але оскільки є суспільний інтерес, інформацію можна озвучити. Він проходить зараз реабілітацію. Родичі кажуть, що вона досить успішна", - сказав Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан Кравчука покращився

Наприкінці червня поточного року Кравчук потрапив до реанімації після операції на серці. Родина заборонила лікарям повідомляти подробиці про його стан.

Торік у серпні президент Володимир Зеленський увів Кравчука до складу делегації України у ТКГ й призначив його головою. Наразі голову української делегації заміщає віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков.

Зараз ви читаєте новину «У ТКГ повідомили про стан Кравчука після операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі