середа, 23 березня 2022 13:34

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії виникли проблеми з наступом - Шольц

У Росії виникли проблеми з наступом - Шольц

У Росії виникли проблеми із наступом в Україні. Можливо це наслідок санкцій, які світ впроваджує проти країни-агресорки.

Війна, яка розпочалася 24 лютого, знищує не лише Україну, а й майбутнє Росії. Президент Путін повинен почути правду, зупинити бойові дії та знайти дипломатичне вирішення конфлікту. Про під час виступу у Бундестазі сказав канцлер Німеччини Олаф Шольц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина визначилася із позицією щодо переговорів між Україною і РФ

"Наступ Путіна загальмувався, незважаючи на всю шкоду, який він приносить день за днем. Ми постійно посилюємо санкції, але ці заходи повинні бути по європейських державах не сильнішими, ніж по російському керівництву", - сказав Шольц.

Світові лідери продовжують нещадно бити по економіці та ринку Російської Федерації. Google почав вивозити працівників з московського офісу. Японська електротехнічна корпорація NEC призупинила оформлення нових замовлень на свою продукцію і послуги в Росію. А японський виробник електроніки Sharp повідомив, що зупиняє відвантаження товару до РФ. Французька нафтогазова компанія TotalEnergies оголосила про зупинення діяльності в Росії. Водночас шведська компанія Oriflame зупиняє інвестиції у РФ та можливість покупки своєї продукції онлайн для незареєстрованих покупців. Найбільший виробник сталі в Європі - ArcelorMittal SA - вилучив російські товари зі свого ланцюга постачань.

Зараз ви читаєте новину «У Росії виникли проблеми з наступом - Шольц». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі