четвер, 09 листопада 2023 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії велике бажання підписати якісь мирні угоди - Данілов

У Росії велике бажання підписати якісь мирні угоди - Данілов
Росія хоче накопичити сили для подальшої війни, сказав Олексій Данілов. Фото: Facebook.com/rnbou

Держава-агресор Російська Федерація хоче підписати мирні угоди.

Ворог таким чином хоче накопичити сили для подальшої агресії. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі "24 канал".

"У Російської Федерації велике бажання підписати якісь мирні угоди на користь своєї країни. Для того, щоб накопичити сили, щоб перейти до наступної фази війни", - сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є чіткий план" - США зробили заяву про Україну

Секретар РНБО наголосив, що тільки чотири людини можуть представляти Україну на міжнародних майданчиках.

"Сьогодні деякі представники, які мають український паспорт, такі невеличкі на зріст є така група у полосатих купальниках, роблять вигляд, що вони представляють Україну. На якихось конференціях, зустрічах вони починають нести нісенітницю, що народ України втомився, хоче здатися Російській Федерації", - сказав Данілов.

Зі слів секретаря РНБО, прізвища цих осіб відомі.

"Вони свого часу приймали участь у процесах підготовки Будапештського меморандуму, Харківських угод. Дехто з них мав дипломатичний ранг, не знаю, чи забрали у цього хлопа його чи ні", - сказав Данілов.

"Проходить якась конференція, вони туди приїжджають, починають там якусь бєліберду молоти. А люди сприймають, що це представники України", - сказав секретар РНБО.

Говорити про завершення війни можна буде лише після того, як РФ виведе свої війська з території України і росіяни почнуть поважати право українців жити на своїй землі, сказав президент України Володимир Зеленський.

Минулого року Зеленський назвав 10 пунктів формули миру.

Зараз ви читаєте новину «У Росії велике бажання підписати якісь мирні угоди - Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі