четвер, 16 вересня 2010 11:41

У ПР знають, як продовжити повноваження Ради

У ПР знають, як продовжити повноваження Ради

У БЮТ приємно вражені скромністю лідера парламентських "регіоналів" Олександра Єфремова.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Яворівський.

"Я здивувався заяві Єфремова про те, що вибори депутатів треба проводити одночасно з виборами президента. Чого так скромно? Треба вже не до 2015 року продовжувати, а довічно", - наголосив він.

Депутат також зазначив, що треба внести зміни до Конституції, щоб навіки-вічні затвердити депутатів від Партії регіонів.

"А нас, від опозиції, нехай переобирають хоч час від часу. Тоді їм буде жити вєсєлєй. Тому я приємно вражений скромністю Єфремова", - додав він.

Водночас у Партії регіонів кажуть, що це не виключений варіант.

"Можливий і такий варіант, бо країна сьогодні знаходиться в такій ситуації, що через ігри негідників з опозиції зривається робота в державі", - зазначив "регіонал" Василь Хара.

"Тому через ситуацію, яка склалася, часті вибори - це величезні витрати", - зазначив парламентар

Хара також переконаний, що голоса за законопроект про внесення змін до Конституції може дати БЮТ.

"Якщо буде поставлена задача, то голоси будуть. Вони візьмуться з того ж таки Блоку Тимошенко. Бо більшість людей, які заходять в парламент - це люди, які заплатили по кілька мільйонів за місце. І що тепер робити? Викидати ці гроші на вітер? Тому вони захищатимуть свої власні інтереси і будуть зацікавлені в тому, аби продовжити свої повноваження", - наголосив він.

Нагадаємо, що в інтерв"ю одному зі ЗМІ голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що повноваження парламенту необхідно продовжити до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «У ПР знають, як продовжити повноваження Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі