субота, 11 вересня 2010 10:02

"Регіонали погрожуть опозиції прямим президентським правлінням

"Регіонали погрожуть опозиції прямим президентським правлінням
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов допускає, що президент Віктор Янукович може ввести пряме президентське правління.

Про це він сказав в ефірі Шустер live, коментуючи блокування роботи парламенту опозиційними політичними силами.

За його словами, такий варіант можливий в разі подальшого блокування парламенту опозицією

"Сьогодні авторитет парламенту дуже низький. На рівні 2%. Подальша поведінка таким чином націоналістично налаштованих фракцій, вона в кінцевому результаті може призвести до радикалізації настроїв у нашій державі, які вимагатимуть від Президента введення президентської форми правління і виключення цих нероб", - наголосив  Єфремов.

"Однак якщо ми будемо вести нормальні дискусії в парламенті, я думаю, що стан справ в нас значно покращиться",-переконаний нардеп.

У свою чергу, присутній у студії нардеп від НУ-НС Вячеслав Кириленко закликав "регіоналів" відійти від штампів.

"Ви тут все лякаєте народ, говорячи про націоналістично налаштовані фракції. Отже, якщо ви будете говорити далі, то ми вас будемо називати енкаведистського більшістю", - заявив Кириленко

Говорячи про мовний законопроект, автором якого є "регіонал" Олександр Єфремов, депутат зазначив: "А ви, Олександре Сергійовичу, можете увійти в історію. Тому що, перший, хто знищував українську мову це був Валуєв і Валуєвський циркуляр, а далі був Емський указ, а тепер - Єфремовський закон".

Нагадаємо, що "бютівці" на цьому тижні блокували трибуну Верховної Ради, вимагаючи ввести мораторій на житлово-комунальні послуги та підвищення пенсійного віку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали погрожуть опозиції прямим президентським правлінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі