вівторок, 11 грудня 2012 10:37

У ПР розхвалили Азарова: "Його уряд був досить ефективним"

У ПР розхвалили Азарова: "Його уряд був досить ефективним"
Юрій Мірошниченко. Фото: news2000.com.ua

Попередній уряд був досить ефективним і зміг протистояти кризі.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав "регіонал" Юрій Мірошниченко.

"Ми маємо свого кандидата, він внесений президентом. Це прем'єр-міністр Микола Азаров, який при всіх тих недоліках роботи, які супроводжували діяльність не лише виконавчих, а й законодавчих органів, і органів місцевого самоврядування, дозволив нашій країні в умовах кризи утримати баланс руху вперед. І якщо такі країни ЄС, як Греція, змушені сьогодні не те що, підвищувати, а значно знижувати і пенсії, і соціальні видатки, і продавати пам'ятки, ми змогли втримати ситуацію під контролем", - наголосив він.

Мірошниченко додав: "Той склад Кабміну, який працював до цього часу, виходячи з об'єктивних показників, засвідчив те, що він є досить ефективним. Що стосується подальших дій, то ми і не сподіваємося на блокування і війну у парламенті. Це не є метою Партії регіонів".

Водночас, коментуючи ухвалення норми про персональне голосування депутатами, "регіонал" наголосив:

"Що стосується персонального голосування, то це рішення ухвалено, воно ухвалено консенсусно. До речі, в тому законі про регламент передбачено не лише зобов'язання голосувати персонально, а й обов'язковість голосувати всім депутатам, так само як і заборона працювати Верховній Раді шляхом блокування в тому числі. Тому це питання політичної культури".

Зараз ви читаєте новину «У ПР розхвалили Азарова: "Його уряд був досить ефективним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі