понеділок, 10 грудня 2012 09:30

Новий уряд буде сформований 13-14 грудня

Новий уряд буде сформований 13-14 грудня
Азаров стане прем'єром після 13 грудня? Фото: telegraf.in.ua

Склад нового українського уряду буде сформований не раніше 13-14 грудня, повідомляється на офіційному сайті в.о. прем'єр-міністра Миколи Азарова в неділю.

"Очікується, що новий парламент України збереться на перше засідання 12 грудня, а склад нового уряду буде сформований не раніше 13-14 грудня. Питання про призначення прем'єра буде розглянуто на наступному тижні", - наголошується в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров не має жодного професійного та морального права знову очолювати Кабмін - "Батьківщина"

Як повідомлялося, Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра України. Про це повідомила прес-служба глави держави в неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: уряд здатний зберегти стабільність валютної системи без зовнішньої допомоги

3 грудня прем'єр Азаров звернувся до глави держави з заявою про відставку у зв'язку з обранням народним депутатом. Янукович прийняв відставку прем'єр-міністра і всього складу Кабінету міністрів. Відповідний указ № 673/2012 глава держави підписав 3 грудня, повідомляється на його офіційному сайті. Указ набирає чинності з дня його опублікування. Цим же указом президент доручив Кабміну продовжувати виконувати свої повноваження до початку роботи нового складу уряду після його формування.

Зараз ви читаєте новину «Новий уряд буде сформований 13-14 грудня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі