понеділок, 10 вересня 2012 13:50

У поведінці ТВі побачили політику

У поведінці ТВі побачили політику
Наталія Лігачова каже, що ТВі став заручником політичної ситуації. Фото: docudays.org.ua

Шеф-редактор видання "Телекритика" Наталія Лігачова вважає, що навколо каналу ТВі йде політична боротьба з обох боків.

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпропетровську захисників ТВі не пустили під стіни облдержадміністрації

"Кабельні провайдери відключають ТВі через тиск з боку Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Там є представники кількох груп впливу – Валерія Хорошковського, донецьких. Хто саме із них до цього має відношення, ніхто не знає. Можливо, так діють ті люди, які представляють у Нацраді інтереси самого Віктора Януковича", - зазначила експерт.

Лігачова зауважила, що у поведінці самого каналу також є політика, тому що його керівник йде на парламентські вибори за списком Об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні журналісти в Україні не в змозі захистити людей - Романюк

"Ми бачимо повторення історії із 5-м каналом, коли з одного боку йшла боротьба, щоб в Україні з'явився опозиційний мовник, з іншого ситуація була політичною. ТВі ніс загрозу владі. Він дає іншу інформацію про те, що діється в країні, аніж решта телеканалів. У нього була велика аудиторія. Знаю від своїх родичів, що люди в Нікополі Дніпропетровської області, які у 2010 році на президентських виборах голосували за Януковича, почали дивитися ТВі. Коли їм вимкнули ефір, вони дуже обурювалися", - пояснила вона.

Зараз ви читаєте новину «У поведінці ТВі побачили політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі