неділя, 23 вересня 2012 10:29

У Полтаві незаконно затримали "свободівця", який вигукнув "Ганьба!" Азарову

У Полтаві незаконно затримали "свободівця", який вигукнув "Ганьба!" Азарову
"Свободівця" намагалися забрати в Київський райвідділ міліції, інкримінуючи порушення громадського порядку. Фото: poltava.pl.ua

У Полтаві незаконно затримали "свободівця"-кандидата в народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолія Ханка за те, що він вигукнув "Ганьба!" на адресу прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Про це повідомила прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода".

"Йдучи за обідом, я побачив натовп людей із символікою Партії регіонів і підійшов поцікавитися, що там відбувається. Якраз під'їхав кортеж, з якого вийшли: голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовиченко, голова обласної ради Іван Момот та прем'єр-міністр Микола Азаров. Я як націоналіст не зміг промовчати і висловив свою зневагу до антиукраїнської влади вигуками "Ганьба!", - розповів Ханко.

За його словами, на нього накинулися люди в штатському і відтіснили від "показухи" на 200 м, де утримували близько 2 годин. Після цього його намагалися забрати в Київський райвідділ міліції, інкримінуючи порушення громадського порядку.

"Сьогодні в нашій країні складається така ситуація, що громадянам України у власній державі затуляють роти законами, через ЗМІ, вводячи цензуру та особисто. Яскравим прикладом цього є сьогоднішня ситуація", - зазначив "свободівець".

Міліціонери змушені були відпустити Ханка у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві незаконно затримали "свободівця", який вигукнув "Ганьба!" Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі