пʼятниця, 20 травня 2011 09:42

У Партії регіонів порахували, скільки шкіл закрила Тимошенко

У Партії регіонів порахували, скільки шкіл закрила Тимошенко

Перший заступник голови парламентського Комітету ВР з питань науки та освіти, "регіонал" Максим Луцький заявив, що найбільша кількість закриття шкіл відбулася не за діяльності нинішнього уряду, а в часи прем'єрства Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це Луцький сказав, коментуючи звинувачення віце-спікера парламенту Миколи Томенка щодо нібито масового закриття шкіл за діяльності нинішньої влади.

"Регіонал", зокрема, зауважив, що за статистикою під час прем'єрства Тимошенко в Україні було закрито 640 шкіл, що майже в 6 разів перевищує кількість шкіл, закритих новим урядом.

"Зі статистикою важко сперечатися. І чомусь команда Тимошенко про таку статистику згадувати не хоче", - заявив депутат.

Крім того, Луцький повідомив, що під час прем'єрства Азарова було закрито 111 шкіл.

"Але на відміну від попереднього уряду ми діємо відповідально та послідовно. Адже жодного безпідставного чи незаконного закриття шкіл немає. Цей процес спрямований у першу чергу на оптимізацію мережі шкіл", - наголосив він.

Парламентарій додав, що за час перебування на посаді міністра Дмитра Табачника та завдяки його втручанню, освітянською спільнотою відновлено роботу 420 дитячих садків.

"Тобто, якщо перерахувати на робочі дні, то за кожен день перебування Тимошенко на чолі уряду, Україна втрачала півтори школи, а за кожен день головування в МОН Дмитра Табачника відновлюється два дитячі садки", - пояснив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів порахували, скільки шкіл закрила Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі