вівторок, 17 травня 2011 12:56

Табачник призначив додаткову сесію зовнішнього тестування

Табачник призначив додаткову сесію зовнішнього тестування

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту прийняло рішення провести додаткову сесію зовнішнього незалежного тестування 27 червня - 5 липня.

Про це йдеться в наказі Міносвіти № 439 від 12 травня.

Згідно з документом, Міністерство доручило Українському центру оцінювання якості освіти забезпечити проведення додаткової сесії зовнішнього тестування з: російської мови - 27 червня, української мови та літератури - 29 червня, математики - 30 червня, іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської) та біології - 1 липня, історії України, і фізики - 4 липня, географії та хімії - 5 липня.

Також Міносвіти доручило центру забезпечити інформування учасників додаткової сесії про місце і час її проведення через підвідомчі сайти.

Як повідомлялося, основна сесія зовнішнього тестування відбудеться з 2 по 24 червня.

Більш ніж 250 тисяч випускників зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному тестуванні у 2011 році.

Нагадаємо, Міністерство освіти доручило забезпечити поетапне переведення загальноосвітніх навчальних закладів, які здійснюють навчання у дві зміни, на режим роботи в одну зміну.

Зараз ви читаєте новину «Табачник призначив додаткову сесію зовнішнього тестування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі