неділя, 31 жовтня 2010 14:56

У Партії регіонів не бачать серйозних порушень на виборах

У Партії регіонів не виключають політичне протистояння після проведення місцевих виборів.

Про це на прес-конференції у виборчому штабі Партії регіонів заявив лідер парламентської фракції "регіоналів" Олександр Єфремов.

"Враховуючи, що у виборах бере участь 151 політична сила, а за соціологічними опитуваннями можуть перемогти кілька політичних сил, то, природно, ми можемо припустити, що абсолютна більшість учасників залишаться за бортом даних виборів, тому  ми очікуємо, що протистояння буде", - сказав він.

При цьому Єфремов підкреслив, що вибори в цьому році організовані таким чином, що говорити про будь-яких системних порушеннях неможливо.

"Голосування проходять спокійно", - підкреслив депутат.

"Вибори проходять сьогодні гідно, в хорошій робочій обстановці, і, напевно, в кінці дня ми можемо порадіти тому, що протягом цих виборів, ми зробили ще один крок назустріч демократії", - сказав він.

При цьому депутат переконаний, що підсумки місцевих виборів не позначаться на роботі парламенту.

Єфремов нагадав, що парламент повинен розглянути законопроект про Держбюджет на 2011 рік і новий Податковий кодекс.

"Найрозумніше буде для депутатів наступного тижня в рамках пленарних засідань розробити тиждень таким чином, щоб вся країна бачила, що в державі змінюється все на краще", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів не бачать серйозних порушень на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі