пʼятниця, 18 березня 2011 14:36

У Партії регіонів чекають на висновок "Укрспецзв'язку" щодо "Ради-3"

У Партії регіонів чекають на висновок "Укрспецзв'язку" щодо "Ради-3"

Одна із головних причин направлення проекту постанови про введення нової системи для голосування у Верховній Раді на доопрацювання полягає у тому, що "Укрспецзв'язок" повинен надати висновок щодо технічної справності "Ради-3".

Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна.

На її думку, не можна говорити про затягування процесу прийняття постанови про впровадження реєстрації народних депутатів України та фіксації результатів їхнього особистого голосування за допомогою сенсорної клавіші.

"Причини направлення цього документу на доопрацювання – цілком об'єктивні, адже він не був погоджений з "Укрспецзв'язком", який повинен надати висновок щодо технічної справності нової системи для голосування", - зазначила парламентарій.

Також, за словами "регіоналки", розглядається досвід парламентів інших держав з питання голосування.

"Повернення до розгляду цього питання відбудеться після доопрацювання проекту постанови та розроблення змін до Регламенту ВР. Це може відбутися вже наступного пленарного тижня", - додала Бережна.

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада відправила на доопрацювання постанову про введення в дію модернізованої системи "Рада-3", яка дозволяє голосувати лише особисто.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів чекають на висновок "Укрспецзв'язку" щодо "Ради-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі