четвер, 17 березня 2011 22:11

"Регіоналів" цікавить, чому Яценюк не впровадив "сенсорний палець", коли був спікером

"Регіоналів" цікавить, чому Яценюк не впровадив "сенсорний палець", коли був спікером

Народний депутат Василь Кисельов переконаний, що фракція Партії регіонів проголосує за введення сенсорної кнопки після доопрацювання відповідної постанови.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Мене вражає цинізм деяких колег. Того самого Яценюка. Дійшло до того, що вони погрожують відставкою спікеру. А я хочу його запитати і запитаю з трибуни парламенту: "А чому ж ти, автор цього ноу-хау, не увів у розпорядження? Бо був тиск, і вони розуміли, що міг бути збій", - переконаний "регіонал".

Нардеп вважає, що "кнопкодавство" у парламенті з'явилось після проведення парламентських виборів на пропорційній основі.

"Якби не Партія регіонів, то постанову провалили б узагалі. Я взагалі вражений, що 17 бютівців не проголосували. Я - один з небагатьох депутатів, які не пропустили ні жодного пленарного засідання, ні комітету. І я підтримую, щоб депутати були на роботі. Зараз прийшли люди, які не прив'язані до робочого місця. Сталося це після того, як вибори були проведені на пропорційній основі", - наголосив він.

Кисельов запевнив, що фракція обов'язково проголосує за впровадження сенсорної системи Рада-3.

"Литвин внесе пропозиції змін до регламенту, і він буде проголосований. Не треба думати, що так поспіхом можна паралізувати роботу Верховної Ради, загнати нас на вибори, бо комусь, таким як Яценюк, хочеться завести у парламент своїх депутатів", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада відмовилася впроваджувати систему "Рада-3", яка забезпечує персональне голосування народного депутата. За відповідну постанову проголосували лише 222 нардепи.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналів" цікавить, чому Яценюк не впровадив "сенсорний палець", коли був спікером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі