четвер, 17 березня 2011 14:18

"Регіонал" розповів, коли запрацює "сенсорний палець" Яценюка

"Регіонал" розповів, коли запрацює "сенсорний палець" Яценюка

Народні депутати вже у квітні будуть голосувати за допомогою модернізованої системи Рада-3.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав голова регламентного комітету Володимир Макеєнко.

"У квітні, я думаю, що ми почнемо працювати за новою системою", - сказав нардеп.

За його словами, наступного тижня буде поставлено на голосування зміни до закону про регламент, що стосуються голосування за допомогою сенсорної кнопки.

Володимир Макеєнко пояснив, що внесення змін до регламенту необхідно, оскільки Верховна Рада приймає законодавчі акти та "чітко повинен бути виписаний регламент, щоб ніхто ніколи не опротестував голосування".

Глава комітету нагадав, що автор постанови про введення в експлуатацію модернізованої системи "Рада" - голова парламенту Володимир Литвин пообіцяв внести проект закону про внесення змін до регламенту Верховної Ради.

Відповідаючи на запитання, чи проголосують народні депутати з фракції Партії регіонів за ці зміни, він сказав: "А куди ми подінемося".

Нагадаємо, що 17 березня Верховна Рада відправила на доопрацювання постанову про введення в дію модернізованої системи Рада-3, що дозволяє голосувати лише особисто.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, коли запрацює "сенсорний палець" Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі