вівторок, 15 березня 2022 14:09

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нас є два рішення", - Арестович спрогнозував, коли закінчиться війна

"У нас є два рішення", - Арестович спрогнозував, коли закінчиться війна
Арестович спрогнозував, коли закінчиться війна. Фото: УНІАН

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні.

Про це він розповів у інтерв'ю Дмитру Гордону.

"У нас є два рішення. Перше: на переговорах, які зараз успішно проходять, може бути все вирішено в найкоротші терміни, 1-2 тижні. Тобто це з повним виведенням російських військ. Хоча, думаю, цим не обмежиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ сказали, кого відправляють на передову

Другий варіант: Росія підкупить резерви, зрозуміє, що їм не вдасться з нами домовитися. І тоді буде ще одна спроба наступу на Україну. Тоді нам знадобиться ще тиждень, щоб їх перемолоти. І тоді все, у них не залишиться вже ніяких резервів. Якщо буде другий варіант, то це все може зайняти ще місяць - до середини квітня", - каже.

Україна вийде на мирову угоду не пізніше травня. Так вважає радник глави Офісу президента Олексій Арестович. "Це може статися і набагато швидше. Я беру крайній термін. Зараз - "виделка". Може бути протягом тижня-двох мирова угода з виведенням військ. Або спроба (з боку Росії - ред) нашкребти сирійців і кинути на другий раунд.

Але, коли ми і їх перемелимо - до середини-кінця квітня буде договір. Якщо вони зовсім зійшли з глузду, то з початку квітня на початку травня знову кинуть призовників", - прогнозує Арестович.

Зараз ви читаєте новину «"У нас є два рішення", - Арестович спрогнозував, коли закінчиться війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі