вівторок, 22 грудня 2020 16:00

У НАБУ ініціюють арешт заступника Єрмака - Татаров відреагував

У НАБУ ініціюють арешт заступника Єрмака - Татаров відреагував
У Telegram Татаров назвав справу проти себе "помстою" Ситника. Фото: "Уніан"

Заступнику голови Офіса президента Андрія Єрмака Олегу Татарову проситимуть у суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає "Укрінформ".

"НАБУ ініціює арешт із можливістю внесення застави, але яке рішення прийме прокурор я не знаю", - сказав Ситник.

У Telegram Татаров назвав справу проти себе "помстою" Ситника, та заявив, що вона "закінчиться нічим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татаров поїхав на роботу в ОП, незважаючи на "усунення з посади"

"Директор НАБУ Ситник заявив, що ініціює мій арешт. Хочу повідомити визнаному винним у корупції чиновнику, який загрався, що його PR-акція закінчиться так само, як вся його попередня діяльність – нічим. Не буде і не може бути ніякого арешту за повністю сфальсифікованим кримінальним провадженням, де немає жодного факту чи доказу. Ця справа – особиста помста чиновника, який не має ні морального, ні юридичного права очолювати НАБУ і давно повинен бути звільнений у зв'язку з доведеними фактами корупції", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татаров написав заяву про призупинення службових повноважень

Президент Володимир Зеленський призначив Татарова заступником керівника ОП у серпні.

1 грудня стало відомо, що НАБУ розслідує справу щодо заступника керівника Офіса президента Олега Татарова. Вона стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася. НАБУ, серед іншого, веде прослуховування заступника голови ОП.

18 грудня в.о. керівника САП Максим Грищук підписав підозру Татарову. Її планували вручити 18 грудня. Детективи НАБУ також отримали право на затримання Татарова і проведення обшуків в ОП і за місцем проживання Татарова.

Учора Татаров з'явився в НАБУ за повісткою про виклик.

Зараз ви читаєте новину «У НАБУ ініціюють арешт заступника Єрмака - Татаров відреагував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі