середа, 14 серпня 2019 17:45

"У мене немає заводів-пароходів" — Голомша очікує на компенсацію зарплатні в ГПУ

"У мене немає заводів-пароходів" — Голомша очікує на компенсацію зарплатні в ГПУ
"У мене немає заводів-пароходів". ФОТО: Facebook Микола Голомша

Поновлений судом на посаді першого заступника генпрокурора Микола Голомша розраховує на компенсацію зарплатні в Генеральній прокуратурі за період, коли він не працював у ГПУ внаслідок люстрації.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає "Українська правда".

"Я не олігарх, у мене немає заводів-пароходів, у мене є родина, сім'я. Я вважаю, що це було несправедливо. Я буду претендувати на ті кошти, які мені повинні були виділити", — сказав він. Утім, він не знає, скільки приблизно йому мають виплатити.

"Я не очікував, що сьогодні (14 серпня. — Gazeta.ua) буде таке рішення, тому мені потрібен хоча б тиждень на осмислення цього всього. Поки що я консультуюсь, раджусь", — додав Голомша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люстрація для всіх: Зеленський наполягає на третій спробі

14 серпня Окружний адмінсуд Києва поновив на посаді першого заступника генпрокурора люстрованого Миколу Голомшу. Він судився за свою посаду з 2014-го.

19 листопада 2014-го перший екс-заступник генпрокурора Микола Голомша подав позов про незаконне звільнення з Генпрокуратури. Його звільнили за законом "Про очищення влади".

Зараз ви читаєте новину «"У мене немає заводів-пароходів" — Голомша очікує на компенсацію зарплатні в ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі