вівторок, 08 грудня 2009 16:32

У Медведька перевіряють документи на "хатинку" Януковича

У Медведька перевіряють документи на "хатинку" Януковича
Генеральна прокуратура проводить перевірку звернень і повідомлень щодо законності придбання у власність і користування земельною ділянкою та будівлями в урочищі Межигір`я.

Як повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, до Генпрокуратури надійшло депутатське звернення стосовно публікацій, які з"явилися останніми днями у ЗМІ та у мережі Інтернет, щодо законності придбання у власність і користування земельною ділянкою і будівлями на вул. Івана Франка, 19 і вул. Межигірській, 123-а у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, що належать до комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" урочища Межигір`я, юридичними і фізичними особами, у тому числі одним із зареєстрованих кандидатів у президенти України на виборах 2010 року.

У повідомленні зазначається, що на даний час Генеральною прокуратурою проводиться перевірка зазначених звернень і повідомлень, для чого витребувано відповідні документи і матеріали, а про результати, отримані в установленому законом порядку, буде невідкладно поінформовано громадськість.

26 серпня Кабінет міністрів прийняв рішення про повернення у державну власність резиденції "Межигір"я", де проживає екс-прем`єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Кабінет міністрів доручив Міністерству юстиції подати позов до суду з приводу повернення резиденції "Межи гір"я" в державну власність.

У свою чергу Янукович заявив, що на законних підставах проживає в приватному будинку на території резиденції "Межигір"я", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Медведька перевіряють документи на "хатинку" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі