понеділок, 04 квітня 2011 11:12

У Криму легковик зіткнувся з автобусом

 

Одна людина загинула, ще троє отримали травми внаслідок зіткнення автомобіля з автобусом на мокрій дорозі вчора у Криму. Про це повідомили у прес-службі кримського Управління ДАІ.

"Водій "Нива Шевроле", рухаючись з боку Ялти у напрямку Севастополя, не врахував дорожні умови, на заокругленні дороги не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом "БАЗ ", - йдеться у прес-релізі.

Житель Києва, який був за кермом "легковика", загинув. Троє пасажирів автобуса, дві жінки і хлопчик-підліток із Севастополя, отримали струс головного мозку, закриті черепно-мозкові травми і садна обличчя.

Усього "БАЗ", за даними кримського управління МНС, віз 21 пасажира із Севастополя до Ялти.

Нагадаємо, 30 березня, близько 18-ї години, на 51 км автомобільної дороги Харків – Ялта, поблизу села Просяне Нововодолазького району, сталося зіткнення автобусу "MITSUBISHIPRESTIJ" та вантажівки "МАЗ".

Внаслідок ДТП одна пасажирка автобусу загинула на місці пригоди, водій та 12 пасажирів автобусу та пасажир вантажівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Зараз ви читаєте новину «У Криму легковик зіткнувся з автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі