вівторок, 29 березня 2011 13:40

ДАІ визнала винуватцем ДТП за участю заступника Добкіна іншого водія

ДАІ визнала винуватцем ДТП за участю заступника Добкіна іншого водія

Аварія сталася ще в п'ятницю вранці. Службовий автомобіль посадової особи врізався в "Мазду", в ній чоловік віз до школи своїх дітей. Винним у ДТП ДАІшники визнали водія "японського легковика", той у свою чергу запевняє - буде намагатися добитися правди в суді.

Аварійний комісар В'ячеслав Манукян, який виїхав на місце ДТП, каже, що інспектори ДАІ винного шукали недовго, оскільки в елітній "Шкоді" їхав обласний чиновник високого рангу. За його словами, у метрах 500 вгору від Клочковської "Шкода" по трамвайних коліях намагалася об'їхати потік автомобілів. Коли порівнялася з "Маздою", без увімкнених поворотів і будь-яких сигналів почала підрізати "японку". Уникнути зіткнення не вдалося.

У "Мазді" їхала сім'я - двох дітей батько віз до школи, розповідає Манукян. Інспектори ДАІ, які прибули на місце, винним визнали саме його, мовляв, не дотримувався необхідного інтервалу руху.

За кермом був його водій, сказав по телефону Ігор Шурма. Заступник губернатора підтвердив - у ДТП дійсно потрапив, але ділитися власними враженнями або трактувати пригоду не буде, щоб не чинити тиск на співробітників ДАІ.

Нагадаємо, минулого року голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін став винуватцем ДТП. В аварії постраждали три автомобілі, в тому числі і Toyota Land Cruiser, за кермом якого знаходився сам Добкін.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ визнала винуватцем ДТП за участю заступника Добкіна іншого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі