четвер, 27 жовтня 2011 18:47

У ГПУ запевнили, що США її не цураються

У ГПУ запевнили, що США її не цураються

Посольство США нікому зі співробітників Генеральної прокуратури України не відмовляло у видачі віз для службових відряджень, повідомив відділ у зв'язках зі ЗМІ Генеральної прокуратури України в четвер.

У повідомленні наголошується, що в деяких ЗМІ була інформація про нібито відмову посольства США в Україну надавати візи для службових відряджень співробітникам Генеральної прокуратури України.

"Відділ зв'язків зі ЗМІ уповноважений категорично заявити, що ці повідомлення не правдиві і не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

Так, 12 жовтня 2011 року такі візи в США строком на 5 років, тобто до жовтня 2016 року, отримали два високопоставлених співробітника Генпрокуратури, зокрема і заступник генпрокурора, підкреслили у відомстві.

Раніше в четвер деякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що високопоставленим чиновникам з Генпрокуратури, зокрема першому заступнику відомства Ренату Кузьміну, нібито відмовили у видачі візи в США з формулюванням "ваше перебування у нашій країні небажано".

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ запевнили, що США її не цураються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі