середа, 25 червня 2014 06:05

У Фірташа перереєстровують кримські підприємства під російською адресою

У Фірташа перереєстровують кримські підприємства під російською адресою
Фото: context.crimea.ua

Публічне акціонерне товариство "Кримський содовий завод" визнав Крим російським. Про це повідомляє УНІАН

Згідно з інформацією на офіційному сайті, підприємство змінило юридичну адресу і, відповідно до вказаних даних, знаходиться в "Республіці Крим, Росія".

Також на сайті компанії вказано новий поштовий індекс: 296002. Разом з тим, контактні телефони організації залишилися "українськими" - всі вказані з міжнародним телефонним кодом - "+38".

Як повідомив в одному з останніх інтерв'ю керуючий директор Group DF Борис Краснянський, було ухвалене рішення не реєструвати Кримський содовий завод у Києві (у зв'язку з окупацією півострова) і залишити підприємству реєстрацію в анексованому Росією Криму.

Директор Group DF таке рішення пояснює нестабільною ситуацією в Україні: "Що б ви не робили в такій ситуації, ви, по суті, зробите ставку в грі, не знаючи заздалегідь, до чого це призведе", - сказав Борис Краснянський.

Як відомо, Group DF, що володіє Кримським содовим заводом, контролюється українським бізнесменом Дмитром Фірташем, який наразі перебуває під домашнім арештом у Відні.

Призначений Кремлем керівник Криму Сергій Аксьонов минулого місяця закликав Фірташа провести перереєстрацію своїх кримських підприємств у відповідності з російським законодавством, інакше щодо заводів можуть бути застосовані санкції, аж до передачі їх у тимчасове зовнішнє управління.

Зараз ви читаєте новину «У Фірташа перереєстровують кримські підприємства під російською адресою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі