середа, 20 квітня 2011 12:37

У центрі Рівного згорів автобус
5

Фото: Фото Центру пропаганди МНС у Рівненській області

Учора на вулиці Степана Бандери в Рівному під час руху загорівся автобус "ПАЗ". Від машини залишився тільки каркас. Водія з чадним отруєнням госпіталізували в центральну міську лікарню.

"З моторного відсіку раптово вирвалися клуби диму а потім вогняний стовп. Чоловік вискочив із салону з вогнегасником і самотужки намагався приборкати пожежу. Йому допомагали також водії інших машин", - розповідає Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного управління МНС.

На місце пригоди через п'ять хвилин після виклику прибули дві пожежні автоцистерни. Затори в центрі міста вони об'їжджали тротуарами.

"За допомогою пінних та водяних стовпів загасили пожежу. Однак, вогонь знищив внутрішню обшивку, лакофарбове покриття та пошкодив моторний відсік. Не знаю, чи його вдасться відновити", - додає Микола Прокопчук.

Автобус належав підприємцю, який і був за кермом. Машину не використовували на маршруті. У салоні була одна пасажирка. Вона не постраждала. Водія з чадним отруєнням швидка доставила в центральну міську лікарню.

 

Зараз ви читаєте новину «У центрі Рівного згорів автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі