вівторок, 19 квітня 2011 13:18

Син Арсена Авакова потрапив у ДТП

Син Арсена Авакова потрапив у ДТП

Одним із пасажирів "Mercedes", який у неділю на Московському проспекті в Харкові збив пішохода і врізався у ВАЗ 21099, був син екс-губернатора Харківської області Арсена Авакова Олександр.

"Близько 2 години ночі з суботи на неділю на перехресті вул.Богдана Хмельницького та Московського проспекту автомобіль Mercedes, що належить 22-річному харків'янину, збив 50-річного пішохода, а потім врізався у ВАЗ 21099, що стояв поруч. Потерпілий був доставлений в лікарню з черепно-мозковою травмою, забоями, переломами рук і ніг. У його крові лікарі виявили алкоголь. Згідно зі свідченнями свідків, в салоні іномарки знаходилися 4 людини ", - розповіли в міліції.

У понеділок на сторінці 22-річного Олександра Авакова в "Однокласниках" з'явився текст під заголовком "По ДТП". У ньому Аваков підтверджує, що потрапив в аварію.

"Людина, як потім з'ясувалося, м'яко кажучи, напідпитку вискочила на проїжджу частину під автомобіль, в якому перебували, крім водія, я з товаришем. За кермом був водій Олександр Сухін. Спробував зманеврувати - але не вдалося. Вдарила машина людину і зачепила "дев'ятку", яка знаходилась поруч", - сказано в тексті.

Далі Аваков пише, що водій був абсолютно тверезий, і прибулі співробітники ДАІ це зафіксували.

"У ситуації, за нашою оцінкою, ми нічого не порушували. Ну так - хай пройде експертиза - їм вирішувати", - написав він.

Також Аваков висловив надію, що потерпілий видужає і з ним все буде добре.

Олександр Аваков підтвердив журналістам, що текст на його сторінці в соціальній мережі написаний ним, але від подальшої розмови відмовився.

"Я вже все неодноразово сказав і написав в" Однокласниках ", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Син Арсена Авакова потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі