неділя, 24 листопада 2013 10:45

Спецтема: Євромайдан-2013

У центрі Миколаєва заборонили мітинги до 7 січня

У центрі Миколаєва заборонили мітинги до 7 січня
Фото: provolyn.com

У Миколаєві суд заборонив мітинг прихильників асоціацію з Європейським Союзом, як і будь-які мітинги в центрі міста до 7 січня.

Як повідомив організатор акції на підтримку асоціацію з ЄС в Миколаєві Євген Матейчук, Окружний адміністративний суд Миколаївської області задовольнив позов виконкому Миколаївської міськради і заборонив будь-які акції у центрі міста з сьогоднішнього дня і до 7 січня 2014 року. Таке рішення було прийнято суддею Оксаною Малих в ніч з суботи на неділю.

Як відомо, у п'ятницю ввечері в Миколаєві пройшов мітинг на підтримку асоціацію з ЄС, який зібрав близько 250 прихильників, серед яких були громадські діячі, депутати обласної та міської рад.

Активісти встановили кілька наметів. Вночі з п'ятниці на суботу співробітники міліції, з вимогою прибрати намети, кілька разів штурмували прихильників євроінтеграції в Миколаєві, які вирішили влаштувати безстрокову акцію протесту на підтримку асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Миколаєва заборонили мітинги до 7 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі