неділя, 24 листопада 2013 01:34

Черкаські даішники спробували забрати опозиційний автобус на штрафмайдан

23 листопада близько 22.00 після закінчення Євромайдану у Черкасах агітаційний автобус кандидата у нардепи по 197-му окрузі Леоніда Даценка зупинили працівники ДАІ. За словами опозиціонера, хотіли забрати автобус на штрафмайдан.

"Ми їхали з мітингу, коли нас зупинив патрульний автомобіль. Напередодні була інформація, що наші автобуси будуть пробувати вилучити, аби ми не поїхали на акцію у Київ, - коментує Даценко. - Коли нас зупинив інспектор, ми зупинилися, чітко пояснити що він хоче не міг. Думаю, що це була провокація. Тримали нас хвилин 20. Відпустили після приїду журналістів".

"Сказали, що уточнили інформацію про автомобіль по базі, ніби у нас все нормально, - пояснює водій. - Ми два місяці їздимо і питань не було до цього дня ніяких".

Даішники коментувати свої дії відмовилися.

"Звертайтеся у відділ зв'язків із громадські в управління, - сказав один із інспекторів, - Там дадуть вичерпну відповідь на ваші питання".

Зараз ви читаєте новину «Черкаські даішники спробували забрати опозиційний автобус на штрафмайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі