вівторок, 14 червня 2011 13:25

У БЮТ розкрили виборчу технологію "засланих козачків"

У БЮТ розкрили виборчу технологію "засланих козачків"

Під час виборів в Україні використовується технологія підставних спостерігачів та членів виборчих комісій, яка покликана сфальсифікувати результати голосування виборців.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець.

Зокрема, за словами політика, подібна технологія давно діє у Донецькій області.

"Людей, які не чесні на руку, яких зловили на хабарах, запихають у комісії, які мають фальшувати вибори. Таких людей, ще за кілька років до виборів, засилають у різні політичні сили - у БЮТ, "Нашу України", до соціалістів, комуністів. Вони в якості спостерігачів та членів комісій повністю працюють на фальшування протоколу виборчого результату", - розповів Волинець.

"Ця технологія давно відпрацьована, вона цинічна. Нічого в ній святого немає. Її замовники діють за принципом "переможців не судять". Це сталінський принцип", - вважає опозиціонер.

Разом з тим, Волинець зпрогнозував появу на політичній арені України абсолютно нових лідерів.

"Рейтинги нинішніх політиків ще будуть змінюватись. Можуть виникнути неординарні обставини, у результаті яких засвітяться нові лідери. Йдеться не про тих, хто себе зараз позиціонує опозиціонером або має преференції Партії регіонів, а зовсім про інших лідерів", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, 27 травня на сайті Міністерства юстиції України був оприлюднений "технічний" проект закону України "Про вибори народних депутатів України", який був допрацьований за підсумками проведених обговорень.

Законопроект передбачає змішану пропорційно-мажоритарну систему і прохідний бар'єр в 5%, а також скасовує графу "Проти всіх" у бюлетені для голосування.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розкрили виборчу технологію "засланих козачків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі