четвер, 28 квітня 2011 11:45

Тягнибок закликав опозицію "пролюструвати" власні лави

Тягнибок закликав опозицію "пролюструвати" власні лави

Опозиційні політичні сили України повинні провести внутрішню люстрацію та очиститися від потенційних та реальних зрадників.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", про це на спільному опозиційному мітингу, присвяченому річниці ратифікації "харківських угод", заявив головний "свободівець" Олег Тягнибок.

За словами політика, сьогодні перед української нацією стоїть завдання "усунути окупаційну адміністрацію, яка засіла на Печерських пагорбах", та провести докорінні суспільно-політичні та соціально-економічні зміни.

"Здійснити це можна лише шляхом національної і соціальної революції. Україна повинна домогтися визнання факту московської окупації у 1917-1991 роках. Злочини окупаційного періоду має бути засуджено, а наслідки окупації подолано", - зазначив Тягнибок.

На його переконання, боротьба з нинішньою владою має носити перманентний характер на всіх фронтах.

"Не може йтися про жодні компроміси з владою окупантів і зрадників. Українці повинні протистояти режиму на останніх бастіонах – у місцевих радах, що не стали на коліна перед режимом Януковича", - додав націоналіст.

Він наголосив, що необхідним етапом цієї боротьби та подолання наслідків окупації має стати люстрація.

"І опозиційні політичні сили повинні розпочати з себе, провести внутрішню люстрацію та очиститися від потенційних та реальних зрадників. А логічним завершенням боротьби з окупаційною адміністрацією Януковича має стати третя національна революція, яка забезпечить українцям національну, соціальну та історичну справедливість", - резюмував Тягнибок.

Нагадаємо, учора біля пам'ятника Шевченку у Києві віче опозиції ухвалило резолюцію з вимогою денонсувати "харківські угоди".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок закликав опозицію "пролюструвати" власні лави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі