середа, 27 квітня 2011 17:59

Тимошенко не прийшла на мітинг опозиції проти "харківських угод"
30

Фото: Фото: Андрій Шматов

Біля пам'ятника Шевченка почалося віче опозиційних партій.

Його відкрив лідер партії "Собор" Анатолій Матвієнко.

"Перепрошую, що нас зібрали переживання за ці "харківські угоди", які підписали Янукович та Медведєв. Маємо сказати їм ні. І це ні має зростати. Ми зараз не маємо української влади. Вони прийшли задля збагачення", - додав політик

За словами Матвієнка, влада співпрацює з російською владою.

"Нічого не маю проти російського народу, але політичний режим сьогоднішньої Росії не хоче бачити своїм сусідом демократичну та вільну Україну. Їхня політика скерована не на дружбу, а на отримання території та народу", - підкреслив політик.

За Матвієнком перед людьми виступив перший заступник керівника партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Ми змушені згадувати ганебну дату, зганьбили Севастополь. Замість туристичного центру, ми отримали забруднену екологію"

Він розкритикував владу за передачу Фірташу 12 млрд. гривень Тимошенко і похвалив її за те, що вона викинула посередника.

Зазначимо, що Тимошенко не прийшла на віче. Замість неї у заході взяв участь перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов. Екс-прем'єра в цей час допитували у генеральній прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не прийшла на мітинг опозиції проти "харківських угод"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі