понеділок, 12 вересня 2011 11:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов: перерву у суді над Тимошенко зробили за наказом з Банкової

Турчинов: перерву у суді над Тимошенко зробили за наказом з Банкової

Перерву у судовому засіданні у справі Юлії Тимошенко зроблено за командою з вулиці Банкової. Про це сьогодні заявив журналістам перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

За його словами, сфабрикована проти Тимошенко справа розвалилась на очах, що визнали як в Україні, так і у всьому світі, зазначили у "Батьківщині".

"В обвинувачення та у суду немає жодних аргументів для того, щоб можна було виконати політичне замовлення та винести вирок Юлії Тимошенко", - повідомив Турчинов.

Він також сказав, що жодних юридичних підстав для перебування Тимошенко під вартою не існує. "Розуміючи безпідставність і бажаючи просто виграти час, поки відбуватимуться міжнародні переговори, суд оголосив перерву аж до 27 вересня", - зазначив політик.

За його словами, весь цей час Тимошенко безпідставно перебуватиме за гратами. "Це просто злочин! Злочин проти лідера опозиції і взагалі проти здорового глузду", - підкреслив перший заступник голови партії "Батьківщина" .

На думку політика, перш ніж оголосити перерву у судовому засідання, суддя Кірєєв мав розглянути клопотання про зміну запобіжного заходу.

"Я не знаю яке покарання проситиме прокуратура, але я знаю, що Тимошенко не винна. І про це говорять не тільки в Україні, але й у всьому світі", - резюмував Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: перерву у суді над Тимошенко зробили за наказом з Банкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі