середа, 21 листопада 2007 08:58

Турчинов: Спільного голосування ПР і БЮТ за зміни до Конституції не буде

Один із лідерів блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов виключає спільне голосування Партії регіонів і БЮТ за внесення змін до Конституції.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний".

Турчинов зазначив, що БЮТ звернувся до українців за підтримкою ініціатив блоку щодо змін Конституції.

"Той референдум, що запропонували регіонали, те, що стосується НАТО, статусу української мови, - я вважаю, що це провокаційні питання. І ми по-різному дивимося на зміни до Конституції. Тому навряд чи в нас можуть бути спільні голосування", - сказав Турчинов.

Представник БЮТ також прогнозує підтримку ініціатив блоку щодо змін Конституції в парламенті.

24 вересня блок Юлії Тимошенко заявив про те, що зібрав 7 млн. 150 тис. підписів українців на підтримку ініціативи проведення референдуму щодо змін до Конституції.

Раніше БЮТ наполягав на проведенні 30 вересня всеукраїнського референдуму щодо визначення форми державного правління, яку необхідно закріпити в новій Конституції.

7 вересня ПР почала збір підписів громадян за проведення референдуму.

27 вересня ПР передала в Центральну виборчу комісію більш як 5 млн. підписів за референдум щодо визначення статусу російської мови, виборності голів районних і обласних державних адміністрацій, а також позаблокового статусу України, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Спільного голосування ПР і БЮТ за зміни до Конституції не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі