середа, 26 березня 2014 16:32

Турчинов дав рецепт для всього світу, як послабити Росію

Турчинов дав рецепт для всього світу, як послабити Росію
Олександр Турчинов. Фото: www.segodnya.ua

Найдієвішим способом допомогти Україні з боку світової спільноти є заміщення російських товарів на українські.

Про це сьогодні заявив в. о. президента України Олександр Турчинов під час зустрічі з головою Наглядової Ради "Ялтинської Європейської Стратегії", екс-Президентом Республіки Польща Александром Кваснєвським, повідомляє прес-служба "Батьківщини"

За словами Олександра Турчинова, сьогодні нова влада в надскладних умовах займається виведенням країни із тяжкої економічної та соціально-політичної кризи.

"Ми розпочали реальні якісні зміни в країні. Але той рух, який би ми хотіли прискорити, зараз гальмується військовою агресією Російської Федерації", - сказав він.

Разом з тим, додав Турчинов, влада працює над створенням умов для залучення інвестицій в Україну.

"Наше завдання - створити умови, щоб українська економіка була цікава для тих, хто хоче в неї інвестувати, створювати нові виробництва та нові робочі місця", - додав він.

Турчинов також наголосив, що дієвою може бути допомога Європи, Європейського Союзу та інших цивілізованих країн світу, які виступають проти російської агресії в Криму та запроваджують проти Російської Федерації санкції "щодо заміщення російських товарів на українські, в зв'язку з тим, що Росія здійснює не тільки військову агресію, але й економічну війну проти України".


Зараз ви читаєте новину «Турчинов дав рецепт для всього світу, як послабити Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі