пʼятниця, 20 грудня 2019 13:12

Трамп може домовитися з Путіним - експерт

Трамп може домовитися з Путіним - експерт
Трамп намагається об'єднати навколо себе прихильників. Фото: news-front.info/

Президент США Дональд Трамп може спробувати встановити гарні відносини з Володимиром Путіним.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав міжнародний експерт Олександр Хара.

"Сенат на дві третини підпорядкований республіканцям. Вони не проголосують за імпічмент. Лідер більшості вже заявив, що справу треба закрити.
Трамп намагається об'єднати навколо себе прихильників. Показати, що демократи хочуть його усунути незважаючи на жодні аргументи.

Україну в Штатах протягом трьох місяців "полоскали" щодо корумпованості. Часто перебільшували", - вважає експерт.

Демократам не вдалося довести зв'язок між американським президентом і росіянами під час виборчої кампанії, наголошує Олександр Хара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася перша реакція Трампа на голосування за імпічмент

"Це означатиме більш вільні рухи Трампа на російському напрямку. Зараз чітко вимальовується велика ймовірність переобрання Трампа ще на чотири роки. Його бажання встановити гарні відносини з Путіним можуть становити ризики для нас. В України мало ресурсів і можливостей протидіяти спробам Росії повернути її в свою сферу впливу. Тому підтримка США дуже важлива.

Є позитив. Наприклад, виділили додаткові кошти для України на військову допомогу (19 грудня Палата представників Конгресу США схвалила виділення $698 мільйонів допомоги для України на 2020-й рік. Сума на 2,3 мільйони більше, ніж торік. Надалі розглянути це питання має Сенат Конгресу. - Gazeta.ua). Україна може використати ситуацію на свою користь, якщо не робитиме помилок. Не можна втручатися у внутрішньополітичні справи Америки. Треба розвивати відносини з тими, хто нас підтримує. Передусім з Конгресом, дипломатами, військовими та бюрократами з Адміністрації президента США. Трампа складно передбачити через його неординарність. Тому нам потрібно збільшувати кількість своїх симпатиків у Штатах", - сказав він.

Спикерка Палаты представителей Нэнси Пелоси предложила отложить процедуру импичмента президента США Дональда Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Трамп може домовитися з Путіним - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі