четвер, 16 лютого 2012 10:53

Томенко: "Батьківщина" білборди перед виборами розвішувати не буде - занадто дорого

Томенко: "Батьківщина" білборди перед виборами розвішувати не буде - занадто дорого

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що захищати громадян треба конкретними вчинками і діями, а не зовнішньою рекламою.

Про це політик сказав вчора на зустрічі із журналістами у Луцьку, відповідаючи  на запитання чи є в сьогоднішній Україні ефективним метод використання політичними партіями масової зовнішньої реклами для свого пропагування, повідомляє прес-служба політика.

Томенко наголосив, що завжди критично ставився до зовнішньої реклами, або, як її називають у народі, – "політичних бігморд".

"І сьогодні, в умовах погіршення соціально-економічної ситуації та зубожіння людей я переконаний, що опозиція повинна захищати громадян конкретними вчинками та діями, а не дорогою зовнішньою рекламою", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко просять міліцію займатись справою, а не охороняти білборди Януковича

Відповідаючи на запитання як партія "Батьківщина" буде організовувати виборчу кампанію, Томенко сказав, що "зовнішня реклама – занадто дороге і неефективне задоволення для опозиційної партії".

"Тому під час виборчої кампанії головна ставка буде робитися на діалог із суспільством, зустрічах з людьми, вирішенні конкретних питань тощо", - повідомив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

"В цьому ми вбачаємо і правильний, і ефективний метод проведення виборчої кампанії", - додав Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: "Батьківщина" білборди перед виборами розвішувати не буде - занадто дорого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі