пʼятниця, 02 травня 2014 20:10

Тимошенко у Львові закликала добровольців йти у новітній "Рух опору"

Тимошенко у Львові закликала добровольців йти у новітній "Рух опору"
Юлія Тимошенко Фото: peoples.ru

Сьогодні у райцентрі Золочів на Львівщині та у Львові кандидат у президенти України Юлія Тимошенко закликала міцних чоловіків йти у "Рух опору". Свій одноденний візит екс-прем'єрка провела у рамках передвиборчої агітації.

"Зараз зібрали всіх спеціалістів, що працювали у гарячих точках планети. Їх об'єднали в одну армію, так званих "Рух опору", - зазначила Тимошенко. - Це частина збройних сил. Проводимо законну демобілізацію всіх, хто готовий стати на захист України. Позавчора за другу половину дня більше тисячі добровольців зголосилися. Вчора-сьогодні набір йде досить швидко, на повну потужність. Перша операція — звільнення Маріуполя пройшла професійно, чітко, безкровно. Ті люди можуть віддати зброю тільки зі своїм життям. Окупанти отримають такий опір, що не захочуть більше своїм чоботом ступати на нашу землю".

Тимошенко заявила, що не хоче сама вести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. Називає їх "заслабкими".

"З господарем Кремля переговори ведуть лідери Євросоюзу та США. Наразі вони не дають результатів, - каже. - Будь-які переговори з українськими лідерами можуть завершитися встановленими Путіном своїх вимог. Нам цього не потрібно".

Тимошенко відкрила Форум "Схід і Захід разом", участь у якому взяли студенти Донецька, Луганська, Львова та Івано-Франківська. Перед університетом ім І. Франка розгорнула найбільший прапор України.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Львові закликала добровольців йти у новітній "Рух опору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі