пʼятниця, 14 червня 2013 18:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко стало гірше, до неї викликають німецьких лікарів - "Батьківщина"

Тимошенко стало гірше, до неї викликають німецьких лікарів - "Батьківщина"
Юлія Тимошенко Фото: hvylya.org

Як стало відомо захисникам Юлії Тимошенко з поінформованих джерел, стан здоров'я екс-прем'єра різко погіршився, а тюремники замовчують цю інформацію та не допускають захисників до неї. Про це йдеться у заяві прес-служби партії "Батьківщина".

"Тюремники продовжують маніпулювати інформацією щодо Юлії Тимошенко. Захиснику лідера опозиції Миколі Титаренку сказали, що Юлія Тимошенко начебто не хоче нікого бачити, а насправді проблема в іншому - тюремники замовчують інформацію про різке погіршення стану здоров'я Юлії Тимошенко. Проте, світ не без добрих людей і навіть мури не є перешкодою в отриманні інформації", - йдеться у заяві прес-служби.

"Захисники Юлії Тимошенко сьогодні звертатимуться до німецьких лікарів клініки "Шаріте" із проханням знайти у своїх графіках час для термінової поїздки до Юлії Володимирівни, бо тільки незалежні медики зможуть надати правдиву інформацію щодо причин різкого погіршення стану здоров'я Юлії Тимошенко", - наголошують у "Батьківщині".

Політсила вимагає від Пенітенціарної служби та керівництва ЦКЛ № 5 пояснити причини недопущення захисників, а також надати пояснення щодо стану здоров'я Тимошенко та причин його різкого погіршення.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко стало гірше, до неї викликають німецьких лікарів - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі