четвер, 27 березня 2014 15:48

Тимошенко: Шість причин, чому я йду в президенти

Тимошенко: Шість причин, чому я йду в президенти
Юлія Тимошенко. Фото: sled.net.ua

Юлія Тимошенко назвала 6 причин, чому вона балотуватиметься на пост президента України.

Про це вона сказала прес-конференції в офісі "Батьківщина", повідомляє кореспондент Gazeta.ua

На прес-конференцію вона прийшла під руку з помічником і у туфлях на платформі.

Перша причиною, яка спонукала Тимошенко балотуватися в президенти, за її словами це боротьба із авторитарним режимом та необхідність у керуванні Україною "інтелектуальної людини, яка має організаторські здібності, комунікує з усім світом".

Другою причиною є те, що два з половиною роки проведених у в'язниці змусили відчути на собі стан, коли не працюють закони і панує безправ'я.

"Це треба прожити, відчути. Ніхто з українських політиків, які збираються балотуватися в президенти не розуміють всю глибину безправ'я, щоб зупинити його", - сказала Тимошенко.

Третьою причиною колишня прем'єр-міністр назвала ліквідацію олігархії. Тимошенко переконана, що лише їй під силу її здолати.

"Олігархія це системні стосунки між тіньовим бізнесом і владою. Громаді і середньому класу тут місця немає. Не так багато лідерів, які б могли перетворити олігархію на чесний і сумлінний бізнес. Я зможу все розділити так, що бізнес олігархів при цьому продовжить жити", - сказала вона.

Четвертим пунктом Тимошенко зазначила, що збирається боротися з корупцією. Вона вважає, що вона єдина, хто впродовж усієї своєї попередньої діяльності продемонструвала, як треба згортати корупцію. Як приклад пригадала 2000-ий рік коли була прем'єром. Зауважила, що боролася з тіньовими схемами РосУкрЕнерго і саме дві "ходки" до в'язниці вона вважає державною нагородою за її боротьбу з корупцією. При цьому Тимошенко зауважила, що попри те, що сформувалась нова влада, нічого не змінилося, а нова влада лише перехопила естафету.

Наступною причиною участі у президентських перегонах Юлія Тимошенко є те, що її підтримує захід і центр України. І водночас вона збирається переманити симпатії виборців сходу.

І остання причина — вона вважає, що може створити потужну систему оборони та ефективну армію.

"Я знаю як озброїти нашу армію, захистити Україну від агресії, повернути окупований Крим Україні", - зазначила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Шість причин, чому я йду в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі